Logotype
Varukorg
Slideshow
Gårdsbutik

Välkommen att besöka vår lantligt belägna gårdsbutik i Grödinge. Belägen mellan hästhagar och stallar på vackra Södertörn. Du kan beställa varor i vår webbutik, hämta och betala här. (Vi tar kort) Våra öppettider: Lör & Sön 12-16. Vill du komma på annan tid? Ring eller skicka ett mail, så ordnar vi det. Adress och tel.nr hittar du under Kontakt i den vänstra spalten. GPS koordinater: 59° 6'29 N 17° 51'26 E

Ljuslyktor

Klassiska ljuslyktor att hänga på väggen eller sätta på bordet. En ljuslykta är en källa till ljus och trevnad på vintern och på sommaren är en ljuslykta ett sätt att förlänga sommarkvällen. Ljuslyktor kan man ha året runt och både inomhus och utomhus.

Här hittar du både stora och små ljuslyktor. Ljuslyktor att ställa på bordet eller att hänga på väggen. Ljuslyktor tillhör inte bara vintern utan på sommaren kan du förlänga en sommarkväll med ett levande på altanen eller balkongen. Fördelen med en ljuslykta utomhus är att glaset skyddar lågan från vin och man behöver inte oroa sig för att lågan blåser ut. Låt dina gäster och vänner mötas av levande ljus utomhus när de kommer på besök!

Visar alla produkter ”Ljuslyktor”

House Doctor
389:-
319:-

Samarbetspartners
Ting för glädje Brötavägen 15
147 91  Grödinge
Kontakt E-post:
Webb: tingforgladje.se
Telefon: 070-5720144 Madde / 070-9904648 Jenny
Nyhetsbrev