www.tingforgladje.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Ändringar / inställda flyg

Om du vill avbryta eller ändra din beställning, skicka ett e-post så snart som möjligt. Vi kommer att göra allt för att uppfylla dina önskemål. Men när en beställning har skickats vi kan inte garantera att köpet kan återkallas eller ändras. När du har fått din beställning online, se våra returanvisningar medföljer shipment.If du vill köpa en annan produkt, besök vår hemsida eller kontakta en Gucci på nätet personlig shopper via e-post, då rekommenderar vi att du skickar gods rekommenderat brev och behålla bevis på inlägg.

avkastning

1. Om inom 7 dagar efter mottagandet av dina varor du vill returnera dem för en återbetalning, kontakta vår kundtjänst via e-post. Varor accepteras endast för en återgång om de inte har slitna, skadade eller ändras.

2. Kontakta oss via e-post innan ditt köp om du har några tvivel eller funderingar kring någon av de produkter eller deras dimensionering.

3. Alla kostnader i samband med att återlämna varor är ensam ansvarig för konsumenten. Den ursprungliga fraktkostnader är inte återbetalas.

Anmärkning:

1. Kredit kommer alltid att utfärdas till samma kort som de var laddade.

2. Alla returer måste skickas tillbaka till oss med hjälp av en spårbar kurir. Vi är inte ansvariga för förlorade transporten.

3. Varje paket som inte har mottagits av oss och spårningsinformation kan inte lämnas, kommer att vara ensam ansvarig för avsändaren.

4. Behåll ditt spårningsnummer som vi inte kommer att kunna återbetala eller byta ut din beställning utan mottagningsbevis. Låt 3 ~ 5 arbetsdagar efter paket har levererats till redovisning som skall bearbetas.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2017 www.tingforgladje.se