Logotype
Varukorg
Slideshow
Gårdsbutik

Välkommen att besöka vår lantligt belägna gårdsbutik i Grödinge. Belägen mellan hästhagar och stallar på vackra Södertörn. Du kan beställa varor i vår webbutik, hämta och betala här. (Vi tar kort) Våra öppettider: Lör & Sön 12-16. Vill du komma på annan tid? Ring eller skicka ett mail, så ordnar vi det. Adress och tel.nr hittar du under Kontakt i den vänstra spalten. GPS koordinater: 59° 6'29 N 17° 51'26 E

Designade Smycken

Snygga designade smycken hittar du här. Våra smycken kommer från Hultqvist, Vintage by Fé och OXXO desigin med flera. Söker du lite tuffare smycken så finns Vintage by Fé medan Soul of Maya är våra mer romantiska smycken. Någonting för var smak!

Våra designade smycken passar till vardags och till fest - snygga smycken till klänning eller jeans. Vi letar efter smycken som inte ser ut som alla andras utan har något speciellt - det är vårt mål. Snygga smycken är det som sätter pricken över i när det kommer till kläder samtidigt som du vill ha smycken med en personlig prägel.

Smycken sätter tonen i din look - romantiska kläder kan få en modern twist av rätt designade smycken och samtidigt kan jeans och top bli snygga kläder som är helt rätt i de flesta sammanhang. De flesta kvinnor har en basgarderob med smycken för att framhäva sin look. Här kan du hitta snygga smycken i många olika stilar och jag försöker att hitta de smycken du inte hittar över allt - alltid designade snygga smycken!

Kategorin ”Designade Smycken” har 4 underkategorier

Det finns inga produkter i den här kategorin ännu.

Samarbetspartners
Ting för glädje Brötavägen 15
147 91  Grödinge
Kontakt E-post:
Webb: tingforgladje.se
Telefon: 070-5720144 Madde / 070-9904648 Jenny
Nyhetsbrev